IniciNoticiesEntitatsL’ANC a Tordera organitza una xerrada amb el Cercle Català de Negocis...

L’ANC a Tordera organitza una xerrada amb el Cercle Català de Negocis per parlar del futur econòmic i empresarial en una Catalunya independent

xerrada ccnL’Assemblea Nacional Catalana a Tordera reprèn el cicle de xerrades que va engegar a finals de l’any passat, amb persones més o menys conegudes de diferents sectors de la societat (polític, cultural, sanitari…). Els últims mesos han visitat Tordera el diputat per ERC a Madrid, Gabriel Rufián, i el jutge Santiago Vidal. Ara, aquest proper divendres, 10 de febrer, la territorial torderenca de l’ANC organitza una nova xerrada i, en aquesta ocasió, el tema central serà l’economia. L’han titulat “El futur econòmic i empresarial a la República Catalana” i per parlar-ne han convidat els màxims representants del Cercle Català de Negocis (CCN), el president Albert Pont i el vicepresident David Fernández. La portaveu de l’ANC a Tordera, Marta Paset, diu que han organitzat aquesta xerrada pensant en els empresaris.

xerrada ccn 1

Marta Paset destaca que els representants del Cercle Català de Negocis aportaran una visió interessant de com serà el futur econòmic d’una Catalunya independent.

xerrada ccn 2

La xerrada “El futur econòmic i empresarial a la República Catalana”, organitzada per la territorial de l’ANC al nostre municipi, és aquest proper divendres, 10 de febrer, a les 8 del vespre, a la Biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES