IniciNoticiesEsportsL’equip xou juvenil del Club Patinatge Artístic Tordera millora els resultats però...

L’equip xou juvenil del Club Patinatge Artístic Tordera millora els resultats però se li escapa el Campionat d’Espanya per només dues posicions

PA Tordera fontajauL’equip xou juvenil del Club Patinatge Artístic Tordera va participar aquest passat diumenge al campionat de Catalunya de grups de xou celebrat al Pavelló Girona-Fontajau. Les torderenques van intentar buscar el seu lloc pel campionat d’Espanya dins de la categoria juvenil però se’ls va resistir la classificació per només dues posicions. Finalment en el resultat general van ser onzenes (millorant la marca respecte l’any anterior en dues posicions) i també millorant amb tres llocs la seva posició respecte al campionat provincial celebrat fa set dies. Juan Carlos Herrero president del club es mostrava satisfet per tot el que havien viscut durant el cap de setmana.

Herrero balanc campionat 1

Herrero creu que segurament es mereixien algun punt més. Resten a l’espera de l’adjudicació final, per conèixer si finalment tenen alguna opció d’entrar al estatal. Tot i això, es ambiciós pel proper any si les deu patinadores segueixen totes juntes la propera temporada.

Herrero balanc campionat 2

Des del Club Patinatge Artístic Tordera valoren la participació al campionat com una oportunitat d’or pel fet de poder estar entre l’elit català del patinatge.

Herrero balanc campionat 3

En total 10 patinadores torderenques formen part de l’equip xou juvenil del PA Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES