IniciNoticiesEducacióLa Regidoria d'Ensenyament organitza un nou taller de suport a les famílies...

La Regidoria d’Ensenyament organitza un nou taller de suport a les famílies “Valors per fer-los créixer”

valors_per_ferlos_creixerLa regidoria d’Ensenyament organitza el darrer taller d’aquest curs de suport a la funció educativa de les famílies, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

El taller, titulat Valors per fer-los créixer, vol provocar la reflexió sobre el model de pare/mare i la responsabilitat en l’educació dels fills/es. A més, identificar els valors que transmeten, prenent consciència dels punts de millora. En definitiva, aprendre educar en valors amb valor. El regidor d’ensenyament, Àngel Pous explica que la xerrada està impulsada per el consell escolar municipal i busca una orientació i informació per els pares.

xerrada ensenyament

L’activitat tindrà lloc els dimarts dies 7 i 14 de febrer a les 18:00h a la Biblioteca. S’organitza en dues sessions de dues hores cadascuna i està dirigit a famílies amb nens i nenes en etapa infantil, primària i secundària.

Cal fer inscripció mitjançant el formulari que trobareu a tordera.cat  o bé dirigiu-vos a l’Ajuntament de Tordera (93 764 37 17) a l’Àrea de Serveis Personals. Les places són limitades i teniu temps fins el dia 6 de febrer.

ÚLTIMES NOTÍCIES