IniciNoticiesPolíticaEl consell comarcal del Maresme impulsa una reunió sobre la seguretat a...

El consell comarcal del Maresme impulsa una reunió sobre la seguretat a la comarca

consell comarcal maresmeEl conseller d’Interior, alcaldes, regidors de seguretat i caps de policia local del Maresme es reuniran per parlar sobre la seguretat a la comarca. El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, ha afirmat que hi ha una preocupació latent per la seguretat al territori i, per aquest motiu s’ha decidit convocar aquesta reunió que se celebrarà aquesta tarda.

reunio seguretat 1

I és que últimament la comarca s’ha vist afectada per una onada de robatoris que s’han focalitzat, sobretot, en urbanitzacions o àrees residencials. Martínez afirmat que els aspectes que li volen traslladar al conseller d’Interior són, la sensació d’inseguretat que tenen els maresmencs, i la manca de recursos.

reunio seguretat 2

En aquesta reunió hi assistiran l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, La regidora de Seguretat, Sílvia Català i el Cap de la Policia Local, Jordi Casas. La regidora Català admet que s’ha produït un petit repunt dels robatoris en el municipi i comarca i que s’intentarà redreçar la situació.

reunio catala

Recordem que aquesta reunió arriba després de la celebració d’altres reunions de seguretat similars, però enfocades només al Baix Maresme i al Maresme Central. Aquesta doncs, serà la primera que reunirà tot el territori comarcal.

ÚLTIMES NOTÍCIES