IniciNoticiesEsportsEl CFTordera presenta el seu àlbum oficial de cromos

El CFTordera presenta el seu àlbum oficial de cromos

album cormos futbolEl Club Futbol Tordera conjuntament amb una empresa privada van presentar la setmana passada l’àlbum oficial de cromos de l’entitat. Es tracta d’una iniciativa que no només pretén incentivar als jugadors que comprin els cromos i en facin una col·lecció, sinó que també es busca la unió entre tots els membres del club. Carles Gamonal és el president del CFTordera.

Gamonal cromos 1

A principis de temporada tots els jugadors i membres del club van sotmetre’s a una secció fotogràfica per tal de que tots ells formin part dels cromos que es posen a la venda. Els diferents sobres que contenen aquests cromos es poden adquirir a tres punts de venda: El camp de Futbol, Llibreria Núria i la fleca Can Corpet. L’àlbum és gratuït per a tots els interessats que vulguin fer la col·lecció. Gamonal recorda que qualsevol persona pot participar de la iniciativa.

Gamonal cromos 2

Per aquelles persones que completin el quadern podreu optar a  guanyar un smartphone lliure blusens i una samarreta oficial de la lliga de primera divisió. A més, els 10 primers en acabar l’àlbum i registrar-se a la web guanyaran un pack de pòsters del seu cromo, un parell de botes o guants, 5 bosses per les botes i 2 pilotes de futbol. Entre totes les col·leccions finalitzades se sortejaran: 3 televisors de 32″ i 15 tauletes de 9″.

ÚLTIMES NOTÍCIES