IniciNoticiesRegidoriesEl mal temps desllueix la festa de Sant Antoni Abat i els...

El mal temps desllueix la festa de Sant Antoni Abat i els Tres Tombs a Tordera

sant antoniEl temporal de vent, pluja i fred d’aquest cap de setmana va deslluir, aquest passat dissabte, la festa de Sant Antoni Abat i els Tres Tombs a Tordera. La diada va començar tal i com estava previst, amb l’esmorzar al Parc Prudenci Bertrana, però només s’hi van aplegar mitja dotzena de cavalls, que són els que van fer la cercavila pel poble. La gimcana hípica i els Tres Tombs al voltant de la Plaça de l’Església es van suspendre. El que sí que es va fer és la benedicció dels animals, després de la missa en honor a Sant Antoni Abat. El rector de la parròquia de Tordera va sortir a la plaça, on malgrat el mal temps, s’esperaven els cavalls i un bon nombre de persones amb paraigües, que volien beneir els seus animals. Carles Aulet és el regidor de Pagesia de l’Ajuntament de Tordera.

balanc tres tombs 1

La celebració de Sant Antoni Abat i els Tres Tombs va finalitzar amb el tradicional dinar de germanor de la pagesia local, organitzat per la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera. L’Alcalde Joan Carles Garcia recordava la tradició pagesa del nostre municipi i apostava per mantenir aquesta festa.

balanc tres tombs 2

Tot i el mal temps, Carles Aulet va destacar que la pluja caiguda aquests últims dies és molt benvinguda.

balanc tres tombs 3

Des de fa anys, la celebració de la Festa de Sant Antoni Abat i els Tres Tombs rep la col·laboració de l’Associació de Comerciants Tordera Centre, la Colla de Geganters i Grallers de Tordera i els Amics dels Cavalls de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES