IniciNoticiesEsportsEl CPTordera finalitza dissabte la primera volta amb alguna que altre opció...

El CPTordera finalitza dissabte la primera volta amb alguna que altre opció de classificar-se per a la Copa de la Princesa

hoquei-arenysAquest dissabte 21 de gener finalitzarà la primera volta del calendari de la primera nacional espanyola. El Club Patí Tordera jugarà el seu enfrontament a la pista del parroquial i rebrà la visita del CH Mataró. En aquest derbi maresmenc de la competició, els torderencs encara tenen alguna opció de poder classificar-se per a la copa de la princesa si aconsegueixen la victòria. Aquest torneig el disputaran els tres primers classificats de la primera divisió al final d’aquesta jornada. El Sant Cugat que és l’amfitrió aconsegueix de manera directa la classificació per poder participar-hi. Tot i que no és un objectiu real del Club Patí Tordera jugar-la, els torderencs encara tenen alguna opció de poder colar-s’hi dins. Si l’Asturhockei (3r) perd contra el Raspeig (cuer) i els grocs i vermells guanyen, entren dins. En cas de doble victòria, tant dels asturians com dels maresmencs, els primers es classifiquen. Opcions remotes però no impossibles les que poden succeir aquest dissabte al vespre. Sergio Alonso el tècnic asturià del Tordera, al finalitzar el partit de la setmana passada a la pista del GEIEG, va parlar sobre la Copa de la Princesa.

Alonso copa princesa

El CPTordera-Mataró es jugarà dissabte a les 20:00 del vespre i el podreu seguir en directe amb l’equip del Som Club Patí Tordera. Des de la ràdio també es farà un seguiment especial per estar atens al que pugui succeir durant aquella nit.

ÚLTIMES NOTÍCIES