IniciNoticiesCulturaEl torderenc Xavier Serra presenta el seu llibre “Les marques del Marquès...

El torderenc Xavier Serra presenta el seu llibre “Les marques del Marquès de la Lluna” acompanyat per familiars i amics

prsentacio llibre xavi serraLa Biblioteca de Tordera va acollir, el passat divendres, la presentació del llibre “Les marques del Marquès de la Lluna”, del torderenc Xavier Serra. L’escriptor local va estar acompanyat per familiars i amics, en aquest dia tan especial. En declaracions a Ràdio Tordera, es mostrava content per com havia anat l’acte.

balanc xavi serra 1

El llibre el formen un total de 12 relats eròtics, els més llegits entre tots els que el torderenc ha publicat al seu blog relatsmeus.blogspot.com, des que va començar el 2011. De fons, però, hi ha una història que conformen 4 relats i que té com a protagonistes en Jaume, la Clara i l’Anna. A partir d’aquí, l’autor ha adaptat la resta de relats perquè poguessin seguir el fil de la història, per acabar tenint relats novel·lats. Xavier Serra explica com va començar a escriure aquestes narracions de temàtica eròtica.

balanc xavi serra 2

Xavier Serra diu que té relats per fer un segon llibre, però que primer vol assaborir al màxim aquest primer i, sobretot, continuar escrivint per ganes.

balanc xavi serra 3

El llibre “Les marques del Marquès de la Lluna” es podrà trobar a partir del proper mes de febrer a les llibreries de Tordera.