IniciNoticiesEsportsEl CFTordera comença l’any empatant al municipal

El CFTordera comença l’any empatant al municipal

futbol-tordera-cassaEl primer equip del Club Futbol Tordera de tercera catalana ha estat l’únic primer equip torderenc que ha disputat la seva jornada durant aquest primer cap de setmana del mes de gener. Els homes entrenats per l’Eduard Masmiquel no van poder superar el Cassà “B” ja que el partit va acabar amb empat a 1. Els torderencs han dominat i han tingut més oportunitats de cara a porteria però els visitants en tot moment s’han trobat còmodes i ben posicionats dins del terreny de joc. Aquest fet els va fer avançar-se al marcador al minut 63 de joc de la segona part gràcies a un gran xut de fora de l’àrea de Xavier Pérez. Els grocs i vermells no van abaixar la guardià i van seguir pressionant la porteria cassanenca fins que al 73  Jose Antonio Martinez va fer l’empat definitiu al marcador. Resultat que ja no es mouria tot i les oportunitats clares del Tordera. Amb aquest repartiment de punts els de casa trenquen una ratxa positiva de cinc victòries consecutives, tot i així, segueixen quarts de la lliga a tant sols tres punts dels tercers, l’Sporting Vidrerenca. El proper partit del CFTordera serà diumenge a les 17:30h al camp de la Penya Barcelonista de Lloret, els cuers de la lliga. Una oportunitat d’or per poder retrobar-se amb la victòria.