IniciNoticiesEntitatsEl PSC del Maresme comença la campanya per escollir la primera secretaria...

El PSC del Maresme comença la campanya per escollir la primera secretaria comarcal

psc-maresme-primariesEl PSC del Maresme ha presentat els candidats a la primera secretaria comarcal. Es tracta de Xesco Gomar, primer secretari del PSC de Mataró, i d’Alícia Romero, diputada al Parlament. El primer va obtenir 151 avals vàlids i la segona, 197. Amb això, aquesta setmana ha començat la campanya electoral amb la militància del PSC de les agrupacions socialistes de la comarca, que s’allargarà fins el proper 13 de gener.

El regidor del PSC a Tordera, Rafa Delgado, ha valorat aquestes primàries. Ha dit que com a agrupació local ells es mantindran neutrals. Delgado ha destacat que les primàries uniran més la formació, com ja ho van fer les que es van realitzar a nivell català.

psc-primaries-1

Delgado ha explicat que tant Gomar com Romero coneixen bé Tordera i han visitat el nostre municipi.

psc-primaries-2

El 14 de gener es durà a terme la votació per a la primera secretaria, que conclourà el procés de primàries del PSC del Maresme. L’actual primer secretari del PSC Maresme és l’alcalde de Pineda de Mar i president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor. Ja va anunciar el mes de novembre que no repetiria en el càrrec perquè vol centrar-se en les eleccions municipals de 2019 i en la seva recent paternitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES