IniciNoticiesComerçEls alumnes de 6è de Primària de l’Escola Ignasi Iglesias finalitzen el...

Els alumnes de 6è de Primària de l’Escola Ignasi Iglesias finalitzen el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola amb la venda dels productes

cartell-cooperativesEls alumnes de 6è A i B de Primària de l’Escola Ignasi Iglesias van vendre aquest diumenge, al mercat, els productes que durant tot el curs han treballat des de les seves pròpies cooperatives Manuart i Creatius. L’Escola ha participat, per tercer any consecutiu, al programa Cultura Emprenedora a l’Escola, que promou la Diputació de Barcelona. L’objectiu és que l’alumnat aprengui eines que més tard afavoreixin l’emprenedoria juvenil.

Durant tot el curs, els alumnes han creat i gestionat una cooperativa escolar, amb el recolzament de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials del nostre municipi. Des del mes de setembre, han redactat els estatuts, han registrat formalment la cooperativa, han treballat en el disseny del logotip i del producte fins aquest diumenge, que els han venut al mercat. Alumnes de la cooperativa Creatius ens explicaven la seva experiència.

161218_002

Escoltem un alumne de l’altre cooperativa Manuart, parlant del seu projecte cooperatiu.

161218_001

Part dels beneficis van destinats a La Marató de TV3.

ÚLTIMES NOTÍCIES