IniciNoticiesComerçComença la Campanya de Nadal “Comerç segur”

Comença la Campanya de Nadal “Comerç segur”

policia-localLa Policia Local de Tordera inicia, com en anys anteriors, la Campanya de Nadal, anomenada “Comerç Segur”, destinada a intensificar la presència policial, en zones de major activitat comercial, com a mesura preventiva. És per això que la Unitat de Proximitat adaptarà el seu horari de servei a l’horari dels comerços i s’intensificarà el patrullatge a peu i la presència de les patrulles.

S’iniciarà el proper dia 22 de desembre i es mantindrà fins el 5 de gener de 2017, coincidint amb les dates de major activitat comercial. A més a més, es demana la col·laboració dels comerciants i botiguers, sol·licitant que prenguin les mesures següents:

  •  Aviseu a la Policia Local de qualsevol modificació en l’horari de venda o en els vostres costums (baixar la persiana, deixar un llum encès…).
  •  No dubteu en comunicar qualsevol sospita o en preguntar qualsevol dubte, de vegades, algun petit detall que sembla no tenir importància sí que la té.
  •  Seguiu els consells de seguretat que us ha donat el vostre guàrdia de barri.

El caporal dels Mossos d’Esquadra a Arenys de Mar, Llorenç Silva, ha destacat que es tracta d’un operatiu genèric que s’aplica a tot Catalunya, però tenint en compte les particularitats.

comerc-segur-1

En aquest sentit, l’operació també fa augmentar la presència d’agents en horari nocturn en certes zones on hi hagi presència de carregaments de mercaderies, com ara polígons i gasolineres. A més, hi ha més patrullatges per controlar el trànsit i més controls d’alcoholèmia. Llorenç Silva ha donat un seguit de recomanacions als comerciants.

comerc-segur-2

Els Mossos d’Esquadra també establiran dispositius conjunts amb les Policies Locals i realitzaran patrullatges mixtes.

ÚLTIMES NOTÍCIES