IniciNoticiesComerçArriba la segona Fira de Nadal a Tordera

Arriba la segona Fira de Nadal a Tordera

fira-nadalAquest dissabte de 10:00h a 20:30h la plaça de l’Església i els seus voltants acolliran la segona edició de la fira de nadal de Tordera. L’objectiu principal d’aquesta activitat és atreure nous visitants al nostre municipi, poder seguir dinamitzant el nucli històric i que els torderencs surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc al seu poble. Donat l’èxit de la primera edició, la Fira de Nadal comptarà amb diverses activitats de lleure per als visitants adreçades, especialment, al públic familiar.

L’àrea de Promoció Econòmica s’ha encarregat de confeccionar aquesta programació especial per aquella jornada. Com a novetats principals, l’empresa Eixmedia organitzarà un mercat agroalimentari a la zona de la Plaça de l’Església. Serà una zona d’alimentació on s’hi podrà trobar tot un seguit de productes de la terra, embotits, formatges i vins. El coordinador del govern municipal, Josep Llorens assegura que la fira de Nadal creix respecte l’any passat, amb productes típics nadalencs i diverses activitats familiars.

fira-nadal

La música també agafarà un important protagonisme per aquesta edició. Hi haurà un concert de Gospel a càrrec de The Gourmets Vocal Quartet a l’Església. Aquest mateix escenari també acollirà un concert de Nadales a càrrec de la coral de l’església i actuacions de la banda musical i coral del Casal de Joves. A la nit, la coral de noies d’ESO de l’Escola Brianxa oferirà un concert i recital de nadal a l’Església basat en el Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra. La cercavila de gegants, la decoració de l’arbre de Nadal, la visita d’un patge reial o la campanya d’aliments de l’Associació del Voluntariat també hi seran presents un any més.

ÚLTIMES NOTÍCIES