IniciNoticiesEducacióEscolars de secundària de Calella, Pineda i Tordera participen en un programa...

Escolars de secundària de Calella, Pineda i Tordera participen en un programa sobre la convivència en la diversitat

vedruna-forum-calella400 joves de Calella, Pineda de Mar i Tordera van participar ahir al Tercer Fòrum de la Xarxa de Joves per la Convivència de l’Alt Maresme que promou el Programa Intermunicipal d’Immigració. La trobada es va fer a la Fàbrica Llobet-Guri, on es van reunir els escolars de tercer de Secundària i Cicles Formatius també dels centres educatius de les tres poblacions. L’objectiu del fòrum juvenil sobre la convivència és promoure el debat i la reflexió sobre la diversitat. Així ho explica el responsable del Programa intermunicipal d’immigració de Calella, Pineda i Tordera, Rodrigo Prieto. Són declaracions a Ràdio Calella-Televisió.

programa-intermunicipal-1

Ho han treballat a l’aula a través de tallers on els alumnes han pogut preparar diferents obres escèniques que aquest matí han representat l’escenari. Des de coreografies fins a graffitis, passant per algun mannequin challenge que ara està tan de moda. L’alumne Ricard Porcel, de l’Escola Vedruna de Tordera, forma part de l’equip que ha realitzat tres curtmetratges en els quals hi han participat membres de l’esplai de la Gent Gran. Una experiència que diu ha estat molt positiva.

programa-intermunicipal-2

A part de diverses escoles de Calella, Pineda i Tordera, al fòrum també hi participen la Fundació El Molí d’en Puigvert i el Casal de Gent Gran de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES