IniciNoticiesComerçAquesta setmana l’Infomercat de Ràdio Tordera parla amb el marxant Antoni López,...

Aquesta setmana l’Infomercat de Ràdio Tordera parla amb el marxant Antoni López, que té una parada de roba masculina de talles grans

infomercat-antonioL’InfoMercat és l’espai de Ràdio Tordera amb la informació més destacada del nostre mercat dominical. Avui us presentem l’Antoni López Alegre, que té una parada de roba d’esport masculina de talles grans.

L’Antoni, veí de Teià, ven a Tordera des dels anys 80. De fet, és un marxant de segona generació. Ens ha explicat com el seu pare, que es dedicava també a la venta ambulant, va començar el negoci de la roba de talles grans.

mercat-pare

Per altra banda, la majoria dels productes que es poden trobar a la parada de l’Antoni estan confeccionats a Espanya. Tot i això, lamenta que cada cop hi hagi menys productors nacionals.

mercat-produccio

En aquest sentit, destaca la dificultat de trobar fabricants de roba que estiguin interessats a fer roba de talles grans.

mercat-fabricants

Pel que fa al mercat de Tordera, l’Antoni creu que la gestió per part de l’Ajuntament podria ser millor. Considera que el consistori s’ha relaxat i no ha sabut rellançar l’activitat econòmica dominical, davant la competència de nous mercats a la zona. A més, denuncia que convertir alguns pàrquings del municipi en aparcaments de pagament perjudica la venda i dissuadeix que els visitants vagin al mercat de Tordera a passejar.

mercat-parking

Igualment, l’Antoni reivindica un mercat amb una oferta variada i de qualitat. De fet, diu que les parades amb productes diferents estan desapareixen i demana més implicació de l’Ajuntament per evitar-ho. A més, afegeix que els seus fills no volen seguir amb la feina als mercats perquè no els surten els comptes.

mercat-ajuntament

Podem trobar l’Antoni i la seva parada de roba masculina de talles grans cada diumenge al Mercat de Tordera, concretament a prop de l’Esplai de la Gent Gran, a la zona de la carretera de Fogars de la Selva.

ÚLTIMES NOTÍCIES