IniciNoticiesEsportsEl CPTordera és l’únic que pot aconseguir la victòria

El CPTordera és l’únic que pot aconseguir la victòria

Aquest passat cap de setmana només un primer equip ha pogut aconseguir la victòria. Tant el primer equip del futbol com la categoria de futbol d’empreses van descansar. El Futsal Tordera va visitar la pista del Lliça de Vall. Els locals amb pocs minuts van poder marxar al marcador i amb un 6-0 en contra, els torderencs sempre van anar a remolc i el resultat final marca la diferència entre els dos equips 7-2.  El pavelló poliesportiu va acollir el derbi de la segona catalana de bàsquet entre el CEEB Tordera i el CB Blanes. Amb molt bon ambient a les graderies els verds finalment no van poder sumar la victòria 71-80. El dissabte va tancar la jornada el Club Patí Tordera al parroquial. Els grocs i vermells van marxar al descans amb al marcador advers de 0-1. A la represa els locals ja van poder capgirar al marcador amb els gols de Berna Garcia i Santi Teixidó amb el 3-1. L’Alpicat va retallar distàncies i va materialitzar el 3-2 però així ja es va quedar el resultat al electrònic. Tres punts que permeten als homes entrenats per Sergio Alonso pujar fins a la tercera posició de la primera nacional espanyola.

El diumenge el CEEB Tordera de Copa Catalunya femenina no va poder mantenir la ratxa victoriosa contra el Viladecans i les torderenques van perdre per tant sols tres punts de diferència 70-73.