IniciNoticiesEsportsEs trenca l’acord entre Leandro Najmanovich i el CEEB Tordera

Es trenca l’acord entre Leandro Najmanovich i el CEEB Tordera

leandro-entrenador-ceebArran de l’entrada de la nova junta directiva del CEEB Tordera i la situació econòmica que viu actualment l’entitat basquetbolista, des del passat divendres, Leandro Najmanovich ja no és el tècnic del primer equip femení de Copa Catalunya. De fet, ja no va dirigir l’últim partit de lliga de les verdes, disputat dissabte. Aquest trencament és causat per un canvi salarial que havia de assumir el ja ex-entrenador del CEEB a partir d’aquest proper mes de desembre. Ell mateix ens ho va explicar a través del Show dels Esport ahir al vespre.

leandro-trencament-1

Najmanovich reconeix que el seu pas pel CEEB Tordera no ha estat fàcil, ja des dels inicis de la pretemporada, però que actualment l’equip es troba en el seu millor moment de forma i de joc.

leandro-trencament-2

El fins ara entrenador del sènior masculí de segona catalana i director esportiu, Marc Alonso, també agafarà la responsabilitat del sènior femení. Ell mateix va explicar que treballa colze a colze amb la nova junta per tal de reconduir la situació esportiva i econòmica del CEEB Tordera.

alonso-trencament-3

El president i responsable de l’entitat, Salvador Minguella, també ens va explicar com havia anat tot plegat i assegura que només pensen per al bé de l’estabilitat més immediata del CEEB.

minguella-trencament-4

En principi, la destitució del tècnic, Leandro Najmanovich, no fa modificar la plantilla. El segon entrenador i totes les jugadores han assegurat la seva continuïtat en el club torderenc.

ÚLTIMES NOTÍCIES