IniciNoticiesPolíticaMarc Unió deixarà de ser regidor en el proper ple municipal

Marc Unió deixarà de ser regidor en el proper ple municipal

marc unioEl regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Joventut, Marc Unió, renunciarà a la seva acta de regidor en el proper Ple per motius personals i professionals. Unió ha explicat que un canvi de rumb laboral i personal li fa “incompatible” seguir en el càrrec públic que ostenta.

unio-renuncia-1

La decisió que ja havia comunicat als seus companys de partit, es va estendre a la resta de representants dels partits assistents a la darrera Comissió Informativa. Marc Unió fa un balanç positiu del any i mig a l’ajuntament i al capdavant de les àrees de Promoció Econòmica, Ocupació i Joventut. El regidor Convergent, espera que es continuï amb la feina iniciada durant la seva etapa.

unio-renuncia-2

En el ple d’aquest dijous, es donarà compte de la renúncia del regidor Marc Unió. Previsiblement, el substituirà Carles Aulet que anava en vuitena posició a la llista de CiU de les passades eleccions municipals. Aulet és un històric convergent, que el juny de 2015 va deixar de ser regidor, després de 24 anys a l’ajuntament. Després de la renúncia de Marc Unió, tornarà en el consistori.

ÚLTIMES NOTÍCIES