IniciNoticiesEsportsLes entitats esportives torderenques ja es poden adherir de manera oficial al...

Les entitats esportives torderenques ja es poden adherir de manera oficial al manifest del món de l’esport contra la violència de gènere

manifest-dones-esportAquest divendres 25 de novembre és el Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, amb aquest motiu des de la Secretaria General de l’Esport informen a les entitats esportives que ja poden formalitzar l’adhesió al Manifest institucional i del món de l’Esport. La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports”.

A través del formulari que podeu trobar a la web oficial de la Generalitat, us permetrà formalitzar l’adhesió i fer-ne automàticament l’enviament. L’objectiu principal és que es facin lectures públiques del manifest en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, per tota Catalunya durant la setmana del 14 al 30 de novembre. La pretensió es que qui s’encarregui de llegir el Manifest sigui una persona d’especial rellevància, vinculada a l’esport en qüestió, a l’entitat o al territori. Podeu fer córrer la vostra adhesió i recolzament a la Campanya també per les vostres xarxes socials (#25N #esportcat ). Des del Consell Català de l’Esport ja es pot consular la relació d’entitats adherides  amb la informació en referència a les dates, activitats esportives i llocs on es faran les lectures públiques del Manifest del món de l’Esport. L’acció es pot completar amb el repartiment de petits llaços liles a esportistes participants i persones assistents.

El Show dels Esports com a programa esportiu diari de la ràdio també s’hi ha adherit i el divendres dins de l’editorial es farà la lectura del manifest.

ÚLTIMES NOTÍCIES