IniciNoticiesSocietatL'Ajuntament contracta temporalment tres joves beneficiaris del programa Garantia Juvenil de la...

L’Ajuntament contracta temporalment tres joves beneficiaris del programa Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya

03197L’Ajuntament de Tordera ha contractat 3 joves participants del Programa de pràctiques per Joves inscrits en Garantia Juvenil que promou la Generalitat de Catalunya. Els llocs de treball, que tindran una durada de sis mesos, es distribueixen a les àrees de la Biblioteca de Tordera, a l’àrea de gestió cultural de Serveis Personals i un tècnic i al departament d’Hisenda i Tresoreria.

Aquesta nova contractació se suma a d’altres iniciatives impulsades els darrers mesos  des de l’Ajuntament per afavorir i dinamitzar l’ocupació juvenil a Tordera. Entre aquestes iniciatives en destaquen la creació de la Brigada Jove durant l’estiu i  l’impuls del programa ocupacional de primeres experiències laborals  que es va posar en marxa al mes d’abril. El regidor d’Ocupació, Marc Unió apunta que l’índex d’atur juvenil a Catalunya i Tordera és molt elevada.

unio-ocupacio-jove

Els tres joves contractats dins el programa Garantia Juvenil, van començar a treballar dimarts passat i s’estaran a l’ajuntament durant 6 mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES