IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana tots els primers equips torderencs jugaran a casa

Aquest cap de setmana tots els primers equips torderencs jugaran a casa

hoquei-copa-penedesAquest proper cap de setmana tots els primers equips torderencs disputaran la seva jornada com a locals.

El CEEB Tordera femení jugarà dos partits perquè recuperarà la primera jornada aplaçada de lliga. De fet, les torderenques obriran també el dissabte a les 17:45h a la pista de l’Hospitalet. A les 20:00h el Futsal Tordera rebrà al poliesportiu el Caldes de Malavella dins de la jornada de la primera nacional catalana. A les 20:30h tancarà el dissabte el Club Patí Tordera al parroquial. Rebran la visita de l’Asturhoquei de Astúries amb el principal objectiu de sumar la tercera victòria consecutiva. Aquest duel el podreu escoltar íntegrament per Ràdio Tordera.

El diumenge al migdia, el CEEB Tordera masculí té un partit complicat al poliesportiu contra els segons classificats de la segona catalana, el CB L’Escala. Per tercer diumenge seguit, el CFTordera tornarà a jugar com a local al municipal d’esports. Derbi amb el CD Malgrat a les 16:30. Els visitants compten amb diversos ex-jugadors torderencs. L’enfrontament serà retransmès en directe per la nostra sintonia. A les 19:30h, el CEEB Tordera femení de Copa Catalunya jugarà el seu segon partit del cap de setmana i altre cop contra l’Hospitalet al poliesportiu. Aquest matx ja correspondrà al que pertoca de calendari i el podreu seguir a través de la retransmissió de l’equip del bàsquet per la 107.1FM.

ÚLTIMES NOTÍCIES