IniciNoticiesEsportsÈxit de participació i organització en el campionat nacional de katas kyokushinkay

Èxit de participació i organització en el campionat nacional de katas kyokushinkay

campionat-kyokushinkaiAquest passat dissabte el pavelló poliesportiu va acollir el primer campionat nacional de Katas Kyokushinkay organitzat per Dojo Diker Gim Tordera Escola de karate. Des de primera hora de la tarda, els atletes van anar arribant a la instal·lació esportiva procedents d’arreu del país i també d’alguns països europeus. Entre participants, públic i curiosos van passar per l’esdeveniment més de 750 persones. El torderenc i un dels organitzadors de l’activitat Dídac Rodríguez, ens feia un primer balanç positiu del que havien viscut durant aquella tarda.

rodriguez-balanc-1

Rodríguez també ens va comentar que durant el campionat van notar un molt bon nivell entre els clubs que hi van participar i ens explicava el paper torderenc al torneig.

rodriguez-balanc-2

Els familiars dels alumnes del club torderenc també van aprofitar l’esdeveniment per acabar de descobrir el format de katas de l’art marcial. Des de l’organització van donar un detall a la regidoria d’esports de l’Ajuntament pel suport rebut des del consistori.

ÚLTIMES NOTÍCIES