IniciNoticiesEsportsEl Club Esportiu Tordera invertirà part del seu pressupost en ajudar als...

El Club Esportiu Tordera invertirà part del seu pressupost en ajudar als socis a pagar les inscripcions d’algunes proves

cetAquest passat divendres el Club Esportiu Tordera també va celebrar assemblea de socis de l’entitat. En aquest cas era de caràcter ordinari i una vintena de membres van assistir aquest acte. La junta directiva del CET va explicar que pel 2017 es tornaran a organitzar les mateixes activitats que han realitzat durant aquesta temporada esportiva que deixem enrere. Pel que fa a les caminades, van recordar que canvien el seu format i ara passen a ser trimestrals i segons l’estació de l’any. Una de les novetats que presenten a nivell intern va relacionada amb una base de dades (SMS). Ara des de l’entitat gestionen un servei de missatgeria específic i general on aniran enviant missatge segons l’interès o relació que tingui el participant amb el seu club. Pel que fa a l’aspecte econòmic, la seva situació es bona. És per aquest motiu que van anunciar que invertiran part del pressupost en ajudar a finançar la inscripció dels membres del club torderenc en algunes proves pròximes on s’apuntin.

Tant pel que fa a la modalitat de córrer com de ciclisme. La junta directiva també va anunciar que han pogut aconseguir més patrocinadors pel proper curs i han iniciat el hastagg #cetuspelmón per tal de que la gent l’utilitzi fer difusió de la participació dels torderencs/ques amb les diferents proves esportives.  En total l’entitat té comptabilitzats 143 socis amb un important ventall d’edats repartides en 50% entre homes i dones.

ÚLTIMES NOTÍCIES