IniciNoticiesComerçEl restaurant Beltran 9 de Tordera participa a les jornades gastronòmiques de...

El restaurant Beltran 9 de Tordera participa a les jornades gastronòmiques de la cuina del bolet del Maresme

cartell_gran_boletLa cuina de tardor del Maresme té tradició boletaire i es fa palès a les cartes dels restaurants, on aquest ingredient hi té un lloc destacat durant aquesta època de l’any. En aquest sentit, el restaurant Beltran 9 de Tordera (situat al Polígon Industrial de Can Verdalet) representa el nostre municipi a les jornades gastronòmiques de la cuina del bolet del Maresme 2016, que impulsa el Consorci de Promoció Turística de de la comarca. En aquesta edició hi participen restaurants i establiments de cuina preparada de 17 municipis maresmencs.

Beltran 9 presenta la tradicional Vedella amb Bolets i els Peus de Porc a l’estil. La Judit, filla dels responsables del restaurant, explica com elaboren aquests dos plats.

beltran-9-cuina-bolet-1

La Judit comenta quins d’aquests plats tenen més èxit i recorda que també tenen a la carta el ventre i llengua amb bolets.

beltran-9-cuina-bolet-2

Com ja és habitual i per facilitar la promoció de les ofertes culinàries dels establiments que participen a les jornades gastronòmiques de la cuina del bolet del Maresme, el Consorci de Turisme del Consell Comarcal ha editat una guia de tots els establiments participants i els plats que ofereixen cadascun. També hi trobareu receptes amb bolets, el programa d’esdeveniments gastronòmics d’aquesta tardor al Maresme i un calendari orientatiu per anar a buscar bolets. Us podeu descarregar aquesta guia a través de la web www.tordera.cat.

Les jornades finalitzen el 27 de novembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES