IniciNoticiesPolíticaEl PSC critica que CiU sigui capaç d’acceptar en el seu equip...

El PSC critica que CiU sigui capaç d’acceptar en el seu equip un trànsfuga per mantenir-se en el poder

rafa delgadoL’agrupació local del PSC ha emès un comunicat amb què critica la situació política a Tordera. Recordem que després del trencament del pacte de govern entre CiU i Som Tordera, el regidor Jose Carlos Villaro (fins ara regidor de Som) ha decidit continuar al govern municipal i, per tant, passa a ser regidor no adscrit.  Els socialistes asseguren que regidor no adscrit és una manera suau de dir  trànsfuga. Asseguren que en el Ple, va quedar prou clar que CIU, ara PDC, és capaç d’acceptar en el seu equip un trànsfuga per mantenir-se en el poder. Rafa Delgado, és regidor-portaveu del PSC Tordera.

psc-villaro-1

Els socialistes afegeixen que en el ple es va premiar Villaro apujant-li el sou a 36.791,00 € bruts. Delgado recorda que l’article 73.3 de la  llei de mesures per la modernització del govern local diu que, per als trànsfugues,  els drets econòmics i polítics no podran  ser superiors als que cobrava anteriorment.

psc-villaro-2

El PSC de Tordera  manifesta  el seu rebuig  a actuacions com les que es van donar en el Ple  i se suma a la repulsa ciutadana  de totes aquelles persones que defensen la democràcia i la legalitat i a totes aquelles que reclamen,  dels polítics, fermesa davant de qualsevol actitud reprovable. Rafa Delgado assegura que, a partir d’ ara, no faran un marcatge especial a José Carlos Villaro, però sí que continuaran insistint en la política urbanística del poble, que és una de les deficiències més importants de Tordera.

psc-villaro-3

En el comunicat, l’agrupació del PSC Tordera demanen a l’alcalde que compleixi el pacte  antitransfuguisme que van signar tot els partits polítics, entre ells el Sr.  Jordi Jané per CIU, ara PDC, l’any 2006.

ÚLTIMES NOTÍCIES