IniciNoticiesPolíticaLa marxa de Salvador Giralt de l’equip de govern i les ordenances...

La marxa de Salvador Giralt de l’equip de govern i les ordenances fiscals per el 2017 centren el ple ordinari d’aquesta tarda

03524L’ajuntament de Tordera convoca avui ple ordinari amb sis punts en l’ordre del dia. En la part resolutiva destaca donar compte del decret d’alcaldia, per mitjà del qual s’avoquen les competències delegades al regidor Salvador Giralt i se li revoca la titularitat de l’Àrea General de Serveis Personals i el seu nomenament com a representants del govern municipal a diferents organismes col·legiats; l’aprovació del servei públic municipal de control dels aparcaments en diversos espais de la vila durant els diumenges de mercat setmanal i l’aprovació de les ordenances fiscals per a l’exercici 2017. En aquest sentit, el regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu anuncia que no hi haurà cap increment d’impostos ni taxes per a l’any vinent.

vilajeliu-ordenances-1

Vilajeliu assegura que continuaran les bonificacions proposades en anteriors ordenances, amb la voluntat que es coneguin més entre la ciutadania.

vilajeliu-ordenances-2

El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. La sessió començarà a les 19:00h i la podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

L’ajuntament informa que arrel de l’anunci de renúncia al càrrec del regidor de govern de SOM Tordera i portaveu del Consell de la Vila, Salvador Giralt, i atesa la necessària reestructuració del govern municipal que es deriva d’aquesta renúncia, l’Ajuntament de Tordera suspèn la sessió del Consell de la Vila prevista per aquest dijous 27 d’octubre a les 18:00h. La propera sessió del Consell de la Vila tindrà lloc el dia 24 de novembre.

Aquest matí hem sabut que en el ple d’aquesta tarda s’hi afegirà un punt d’urgència, l’entrada del qual s’haurà d’aprovar primer per part del plenari. Es tracta de la modificació del règim de dedicació del regidor Jose Carlos Villaro, amb la proposta de dedicació al 100%.

ÚLTIMES NOTÍCIES