IniciNoticiesEsportsEl CFTordera ha sumat 15 punts en les vuit primeres jornades

El CFTordera ha sumat 15 punts en les vuit primeres jornades

futbol-cftordera-calongeDesprés de perdre la categoria de la segona catalana la temporada passada, el primer equip del Club Futbol Tordera amb forces canvis a la seva plantilla i amb força presència de jugadors joves del planter, de moment ha començat amb ritme les vuit primeres jornades de lliga. El Tordera actualment és quart de la classificació amb un balanç de quatre victòries, tres empats i tants sols una derrota en aquest inici. L’Edu Vega és el capità del conjunt torderenc i és el seu desè curs esportiu que vesteix la samarreta groc i vermella. En declaracions al Show dels Esports, ell mateix ens valora l’ambient que es viu dins del vestuari i defensa que des de sempre s’ha apostat per gent de la casa per formar el primer equip.

vega-cft-1

L’Eduard Masmiquel tècnic del CFTordera de tercera catalana ens fa un primer balanç d’aquest inici de temporada.

masmiquel-cft-2

Masmiquel també ens comenta que ja s’esperaven una lliga com la que estan competint, tant pel que fa al nivell de joc com també amb el nivell d’equips que es troben setmana rere setmana.

masmiquel-cft-3

La nota negativa de l’arrencada del curs la trobem una temporada més, amb l’assistència de torderencs/ques al municipal d’esports quan juga el primer equip. Això dins del vestuari també ho han comentat tal i com ens confessa el capità Edu Vega.

vega-cft-4

El CFTordera aquesta setmana disputarà el seu enfrontament al camp del Tossa diumenge a les 16:00h. La propera cita a casa serà diumenge 6 de novembre a les 16:30h i rebran el Lloret B.

ÚLTIMES NOTÍCIES