IniciNoticiesEsportsAlguns judoques del Club Judo Tordera aconsegueixen diverses medalles d’or a la...

Alguns judoques del Club Judo Tordera aconsegueixen diverses medalles d’or a la primera jornada de la Copa Catalana

copa-catalana-judoAquest passat dissabte 15 d’octubre el Club Judo Tordera va participar a la primera jornada de la Copa Catalana de Judo dins de les categories benjamí i aleví. Com ja ens tenen ben acostumats han tornat a fer bones actuacions aconseguint medalles d’or i bons resultats dins la prova. El poliesportiu de La Llagosta va ser l’indret on es van realitzar les diferents lliguetes establertes per edat i pes.

Pel matí a la categoria aleví menys de 40kg, la Naroa Fallas va sumar una nova medalla d’or. A la tarda, un total de 10 judoques benjamins també van participar dins l’esdeveniment i aquests són alguns resultats: En Javi  Benavente, Aleix Noguerol, Pau Prado, Tomas Vilas i en Gerard Puig van aconseguir la medalla d’or. En Daniel Palomeras, i l’Alex Fernandez medalla d’argent i en Jan Isern, Oliver Garcia i Llorenç Roig medalla de bronze. Ramon Fallas president de l’entitat valorava l’actuació dels membres torderencs a la copa.

fallas-judo-1

El mateix president torderenc ens explica que enguany la federació catalana de judo organitza un nou sistema de competició per tal de donar més continuïtat i pujar el nivell d’exigència.

fallas-judo-2

La properes cites del Club Judo Tordera seran aquest proper cap de setmana amb la participació tradicional al torneig d’Andorra. Per altra banda a mitjans de novembre tenen el primer rànquing català en categories Infantil i Cadet.

ÚLTIMES NOTÍCIES