IniciNoticiesEntitatsEl Casal de Joves de Tordera estrena la programació de tardor amb...

El Casal de Joves de Tordera estrena la programació de tardor amb els tallers habituals i el Túnel del Terror com a activitat destacada d’aquest trimestre

casal-tardorEl Casal de Joves de Tordera ja ha estrenat la programació de tardor 2016, que s’allargarà fins el proper mes de desembre. Com a novetat, per aquesta temporada, cada tarda de dilluns a dijous, de 16:00h a 17.:0h, hi ha l’Espai de deures, dirigit a joves de 12 a 16 anys (els que fan ESO). Després d’aquesta estona, cada dia es duu a terme un taller gratuït diferent: es mantenen les converses en anglès el dilluns, el taller de cant el dimecres, taller de cuina el dijous i taller de zumba el divendres. Els dimarts es dedicaran a preparar una nova edició del Túnel del Terror, que tindrà lloc el dilluns, 31 d’octubre, i podran participar-hi nois i noies a partir de 10 anys. La tècnica de joventut, Carme López, ens dóna més detalls d’aquestes activitats.

casal-joves-tardor-1

Per aquesta tardor també es mantenen les activitats setmanals del ioga (dilluns i/o dimecres de 9:15h a 10:15h), Tai-Chi-Kun (dijous de 15:15h a 16:15h) i el curs bàsic de salsa (dijous a les 20:00h), adreçats a gent de totes les edats. El cost és de 20 euros/trimestre per a cadascuna d’elles.

De cara als més joves, cal recordar que cada últim divendres de mes hi ha ctivitats de salut i que es celebraran tallers específics pel Dia Mundial de l’Alimentació Saludable (16 d’octubre), el Dia Internacional contra la Violència de Gènere (25 de novembre) i el Dia Mundial de la lluita contra la Sida (1 de desembre). A més, durant aquest últim trimestre de l’any, cada dimarts a la tarda es farà orientació laboral. Carme López explica que, fins ara, ha donat molt bons resultats.

casal-joves-tardor-2

La programació de tardor acabarà el dia 23 de desembre amb una Disco Mòbil Jove.

Cal recorda que, durant tot l’any, el Casal de Joves també posa a disposició dels joves bucs d’assaig per a musics locals, connexió gratuïta a Internet i assessorament personalitzat en temes d’interès juvenil i mobilitat internacional. Per inscripcions o consultes, podeu contactar amb el casal al carrer Pujades nº 9, al telèfon 93 764 58 85, a l’adreça de correu electrònic casaldejoves@tordera.cat o al perfil de Facebook “Casal de Joves Tordera”.

ÚLTIMES NOTÍCIES