IniciNoticiesComerçL’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels diumenges. Aquesta setmana presentem l’Anna de Seoane, que té una parada de productes càrnics

mercat torderaL’Info Mercat és el butlletí de Ràdio Tordera amb la informació més destacada del nostre mercat dominical. Un diumenge més, continuem coneixent els marxants que ens visiten cada setmana i avui és el torn de l’Anna de Seoane, que des de fa poc més d’un any regenta una parada de productes càrnics. La va adquirir com un traspàs de l’anterior responsable, que feia 12 anys que ja venia a parar cada diumenge a Tordera. L’Anna ens detalla els productes que podem trobar a la seva parada.

anna-s-1

La majoria dels productes que ven provenen de la zona de Girona i diu que busca que siguin de la màxima qualitat.

anna-s-2

En plena tardor, l’Anna diu que no hi ha un producte que destaqui en aquesta època, però que alguns com les botifarres o la vedella es venen més, perquè la gent els combina amb bolets.

anna-s-3

La parada de càrnics de l’Anna de Seoane la trobareu a la zona d’alimentació, al costat del passeig fluvial i la Pista de l’Amistat.

A més, des de l’àrea de mercats de l’Ajuntament de Tordera ens informen que durant aquestes primeres setmanes de tardor, cada diumenge trobareu la parada de castanyes al costat del Punt d’Informació.

ÚLTIMES NOTÍCIES