IniciNoticiesEntitatsL’Associació de Voluntariat de Tordera promou aquest diumenge una gala benèfica a...

L’Associació de Voluntariat de Tordera promou aquest diumenge una gala benèfica a favor d’una entitat de suport de nens amb càncer

festival-solidariL’Associació de Voluntariat de Tordera organitza aquest diumenge un gala benèfica a favor de l’Associació AFANOC (nens amb càncer).

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, va néixer el 1987 a partir de l’experiència vital que van viure un grup de pares i mares que ens varen trobar amb la situació de tenir un fill/a ingressat a l’hospital amb diagnòstic de càncer. Aquella vivència els va fer detectar tot un conjunt de mancances derivades d’aquesta malaltia i van decidir organitzar-se per cercar solucions i trobar respostes que milloressin la qualitat de vida d’aquests infants i adolescents i les seves famílies. L’Esther de l’Associació de Voluntariat explica la tasca d’AFANOC.

festival-voluntariat

A la gala benèfica actuaran el grup de dansa aèria de l’escola del Teatre Clavé; La Coral Lutianes; L’associació cultural i recreativa Pere Cot i la col·laboració especial d’en Joan Bentallé (actor de “La Riera” de TV3). El preu de l’entrada a la gala serà de 6 euros i es destinarà íntegrament a l’associació AFANOC. L’associació de Voluntariat aprofitarà l’acte per fer recollida d’aliments que es destinaran al centre “De Tots”. La Gala benèfica començarà a les 18:00h al Teatre Clavé.