IniciNoticiesMedi ambientTordera revalida les dues Flors d’Honor com a Vila Florida

Tordera revalida les dues Flors d’Honor com a Vila Florida

vila floridaTordera ha rebut dues Flors d’Honor com a Vila Florida d’aquest any en reconeixement a la millora de l’espai verd i el seu sosteniment.

Viles Florides és un moviment creat per la Confederació Ornamental de Catalunya i del Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya que premia la millora dels espais verds a les poblacions i el fet de fer créixer l’interès per la natura.

El coordinador del govern, Josep Llorens assegura que s’està treballant amb la voluntat de tenir un poble més amable, més accessible, que convidi al passeig i que defensi el seu patrimoni natural de manera sostenible i eficient.

vila-florida

A banda del reconeixement institucional als municipis, però, Viles Florides també ha premiat aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, són també un exemple a seguir. En aquest sentit, s’han lliurat els reconeixements Iniciatives Florides a la Fundació de l’Antic Hospital de Sant Jaume d’Olot (Col·lectiu Florit); al Centre Botànic de Reus (Racó Florit); a la Rambla Pompeu Fabra de Mollet del Vallès (Espai Públic Florit); al Jardí Botànic Marimutra de Blanes (Espai Públic Florit), i a La Siesta Salou Càmping Resort (Càmping Florit).

ÚLTIMES NOTÍCIES