IniciNoticiesEsportsEl Patinatge Artístic Tordera segueix amb els entrenaments i amb l’objectiu de...

El Patinatge Artístic Tordera segueix amb els entrenaments i amb l’objectiu de promocionar la modalitat de parelles

patinatge-artistic-torderaDes del dimarts 13 de setembre  el club patinatge artístic Tordera està realitzant els seus entrenaments després d’un estiu replet d’activitats i sense gaire descans. Amb la seu social i lloc d’entrenament a la pista coberta de Sant Pere, l’entitat vol seguir consolidant-se com els últims anys i seguir portant el mateix ritme de creixement pel que fa a patinadors/es.  Per aquest setembre, han iniciat un període d’inscripció amb la matricula gratuïta, destinat a totes les persones que es vulguin vincular per primera vegada a la institució. Ens en dóna més detalls el president del club Juan Carlos Herrero.

herrero-patinatge-1

Una de les novetats que presenten aquest any i que volen promocionar és la modalitat de parelles. Herrero explica els requisits i la fórmula que ells utilitzen per crear aquesta categoria.

herrero-patinatge-2

El Patinatge artístic Tordera convida a tothom per que s’acosti a la pista coberta de Sant Pere dimarts, dimecres, divendres i el dissabte pel matí. Durant els propers mesos prometen moltes activitats que culminaran amb el festival de patinatge de final de temporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES