IniciNoticiesEsportsDes d'aquesta temporada la torderenca Anna Grima entra a forma part del...

Des d’aquesta temporada la torderenca Anna Grima entra a forma part del primer equip del CVB Barça

13096031_1135446389810270_7373057263589437445_nLa jugadora torderenca de voleibol Anna Grima ha començat un curs esportiu ben especial. Des d’aquesta temporada forma part del primer equip de la secció blaugrana de volei. Aquest conjunt disputa la categoria “superlliga” que representa la primera divisió femenina que actualment existeix a nivell nacional. En declaracions a Ràdio Tordera, Grima ens repassa la seva curta trajectòria esportiva.

grima-voleibol-1

La torderenca ràpidament s’ha fet un lloc en el món del voleibol on fins i tot, ja ha participat en diverses convocatòries de la selecció espanyola. Durant aquest estiu, també es trobava dins la llista de les setze jugadores de l’equip absolut nacional que s’ha entrenat per preparar l’europeu. Ella juga de central gràcies a la seva alçada. Amb 18 anys medeix 1 metre 85 cm. Anna Grima confessa que poder tenir l’oportunitat d’entrar en el rol del primer equip és un somni per ella.

grima-voleibol-2

Actualment viu a la residència de la Blume, un centre d’esportistes d’elit de Barcelona. Estudia INEF i durant les tardes és quan entrena amb l’equip aproximadament tres hores diàries.  La temporada passada va aconseguir el campionat d’Espanya juvenil femení on va ser escollida MVP del torneig.

ÚLTIMES NOTÍCIES