IniciNoticiesEl notari de Tordera, Jesús Gómez Taboada, deixa el nostre municipi per...

El notari de Tordera, Jesús Gómez Taboada, deixa el nostre municipi per traslladar-se a Barcelona, on seguirà exercint

91189-notaria-de-tordera-jesus-gomez-taboadaDurant les pròximes setmanes, el notari de Tordera, Jesús Gómez Taboada, deixarà el nostre municipi per ocupar una plaça a Barcelona. El gener de l’any que ve hauria complert 20 anys exercint la professió a Tordera. En declaracions en aquesta emissora, Gómez Taboada explica les raons que l’han portat a canviar de localitat.

notari-1

Cal recordar que les persones que necessitin realitzar un tràmit notarial, no l’han de fer obligatòriament al seu poble o ciutat. Existeix una limitació territorial, però només afecta els notaris. En el cas de Tordera, el notari només pot firmar dins el terme municipal i poblacions que els correspongui el mateix districte (Arenys de Mar) i que no tinguin notaria (com poden ser Fogars de la Selva o Palafolls).

A les grans ciutats (com Barcelona o Madrid), un notari té la llibertat d’establir-se a qualsevol punt, encara que en determinats barris hi ha unes places concretes. Escoltem Jesús Gómez Taboada.

notari-2

Gómez Taboada explica que ara, amb la seva marxa, durant els pròxims mesos vindrà un notari substitut a Tordera, fins que s’adjudiqui de nou la plaça.

notari-3

Jesús Gómez Taboada assegura que el nou notari que arribi a Tordera continuarà amb tots els procediments que ell deixa començats. També recorda que tots els treballadors de la notaria torderenca seguiran.

notari-4

L’encara notari de Tordera, Jesús Gómez Taboada, és membre de la secció internacional del Consell General del Notariat, professor de Dret Civil a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), membre de l’Observatori de Dret Privat de Catalunya i autor de diversos treballs, entre els quals destaquen dos llibres: “Dret de successions de Catalunya. Teoria i pràctica” i “Dret Civil i pràctica notarial”.

ÚLTIMES NOTÍCIES