IniciNoticiesEsportsEl torderenc Santi Serra fa el tercer millor temps de la travessa...

El torderenc Santi Serra fa el tercer millor temps de la travessa Matagalls-Montserrat: 8 hores i 56 minuts

14333595_655170591319672_2368410487448793877_nAquest cap de setmana de setembre, el torderenc Santi Serra ha aconseguit fer el tercer millor temps de “crono” en la travessa Matagalls-Montserrat, després de completar els 80 km de recorregut en un temps de 8 hores i 56 minuts. Enguany, el torderenc ha fet més temps respecte de l’any passat, quan va ser  el millor de la classificació general amb un temps de 8 hores i 42 minuts. Ell mateix ens comentava que va ser una sorpresa per a ell poder fer aquesta marca ja que físicament no estava en les millors condicions.

serra-matagalls-1

És la catorzena vegada que en Santi porta a terme aquesta prova de resistència i només en dues d’aquestes catorze ocasions no l’ha poguda completar. En declaracions al Show dels Esports, Serra explica que la filosofia de la Matagalls-Montserrat ha anat canviat durant els anys fins al punt de convertir-se, per a alguns, en una prova de competició.

serra-matagalls-2

En total més d’una desena de torderencs/ques van participar en aquest esdeveniment. La majoria d’ells van poder completar el recorregut  i van aconseguir unes bones marques. Durant la setmana, a través del programa esportiu diari, anirem coneixent vivències i experiències dels participants de Tordera que van ser presents a la Matagalls-Montserrat 2016.