IniciNoticiesLa Corporació de Salut del Maresme i la Selva i la residència...

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i la residència l’Albert es mobilitzen en motiu del dia internacional de l’Alzheimer

service_details_imageLa Corporació de Salut del Maresme i La Selva celebrarà, a partir d’avui i fins dijous, a l’Hospital de Calella, el Dia Internacional de l’Alzheimer.Concretament, en el vestíbul principal del centre, es farà una campanya informativa sobre la malaltia i es posaran a la venda treballs fets pels usuaris de l’Hospital de Dia Psicogeriàtric. Però la principal acció serà aquest proper dijous, 22 de setembre, a les 14h, a la sala d’actes de l’hospital. I és que es celebrarà la ponència “Estat actual de la Malaltia d’Alzheimer. En quin moment ens trobem ?”, a càrrec del Dr. Albert Lladó, especialista de Neurologia de la Unitat d’Alzheimer i altres trastorns cognitius de l’Hospital Clínic de Barcelona.

D’altra banda, la residència l’Albert de Tordera organitza fins dimecres una rifa benèfica. Comprant un tiquet de tres euros per el dia Mundial de l’Alzheimer entraràs en el sorteig d’un pernil del Consum valorat en 80 euros, un val de 25 euros per comprar a La Sirena i un tractament de bellesa al centre de Marta Berni. Tots els diners recaptats aniran destinats a la Fundació Ace (Institut Català de Neurociències Aplicades).

ÚLTIMES NOTÍCIES