IniciNoticiesEsportsEl Patinatge Artístic Tordera comença els entrenaments amb l’objectiu de promocionar la...

El Patinatge Artístic Tordera comença els entrenaments amb l’objectiu de promocionar la modalitat de parelles

cspinbmw8aa2cjfAhir dimarts 13 el club patinatge artístic Tordera va reprendre els seus entrenaments després d’un estiu replet d’activitats i sense gaire descans. Amb la seu social i lloc d’entrenament a la pista coberta de Sant Pere, l’entitat vol seguir consolidant-se com els últims anys i seguir portant el mateix ritme de creixement pel que fa a patinadors/es.  Per aquest setembre, han iniciat un període d’inscripció amb la matricula gratuïta, destinat a totes les persones que es vulguin vincular per primera vegada a la institució. Ens en dóna més detalls el president del club Juan Carlos Herrero.

herrero-patinatge-1

Una de les novetats que presenten aquest any i que volen promocionar és la modalitat de parelles. Herrero explica els requisits i la fórmula que ells utilitzen per crear aquesta categoria.

herrero-patinatge-2

El Patinatge artístic Tordera convida a tothom per que s’acosti a la pista coberta de Sant Pere dimarts, dimecres, divendres i el dissabte pel matí. Durant els propers mesos prometen moltes activitats que culminaran amb el festival de patinatge de final de temporada.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES