IniciNoticiesCulturaA la venda les entrades i abonaments de la nova programació del...

A la venda les entrades i abonaments de la nova programació del Teatre Clavé de Tordera

logo_clave_blancMíriam Iscla sota la direcció de Carme Portaceli a NOMÉS SÓN DONES, Bruno Oro en un concert amb big band titulat FRANK SINATRA 100 ANYS i l’actriu Laura Conejero en un muntatge del TNC i Teatres en Xarxa sobre LA FORTUNA DE SÍLVIA de Josep Maria de Sagarra són els principals reclams de la programació del Teatre Clavé per als propers mesos.

Per al públic familiar, la programació de setembre 2016 a gener 2017 compta un any més amb propostes de companyies internacionals, en aquesta ocasió, d’Escòcia i Àustria, adreçades als més petits (0 – 5 anys) i emmarcades al festival El més petit de tots, en què hi participen una desena d’equipaments teatrals, entre ells, el Teatre Clavé.

La venda d’entrades i abonaments de la propera programació s’inicia aquesta setmana i es poden adquirir tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web www.entrades.teatreclave.cat

A banda de les entrades individuals, la programació incorpora diverses modalitats d’ABONAMENTS oberts que permeten escollir els espectacles que es desitgin d’entre els proposats. L’ABONAMENT 3 permet escollir tres espectacles per 45€, l’ABONAMENT 4 inclou 4 propostes per 55€ i l’ABONAMENT 5, cinc propostes per 65€. Els integrants de l’Associació d’Espectadors poden gaudir dels mateixos abonaments però amb un descompte més elevat: per exemple, poden escollir 5 espectacles per un preu total de 50€.

Així mateix, per al Cicle familiar, es mantenen els paquets EN FAMÍLIA! que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït. Tota la informació de preus i descomptes es pot consultar el web http://entrades.teatreclave.cat

 

ÚLTIMES NOTÍCIES