IniciNoticiesEsportsEl CFTordera suma el segon empat en dues jornades

El CFTordera suma el segon empat en dues jornades

cr8aqe9waaaln7xEl primer equip del Club Futbol Tordera de la tercera catalana no sap el que és guanyar després de dues jornades disputades. Aquest passat dissabte tenien una oportunitat d’or davant l’Arbúcies, un conjunt que a priori no havia de posar gaires dificultats als torderencs. De fet, només començar el partit en el minut 3 de la 1a part, David López va posar el 0-1 al marcador. A mesura que anaven passant els minuts al municipal de Can Pons, els locals van anar guanyant el terreny i en una jugada molt confusa on els jugadors del Tordera discutien una falta amb l’àrbitre, els arbuciencs posaven en joc la pilota i els defenses grocs i vermells cometien un penal que al minut 79 Francesc Serra transformaria deixaria el definitiu 1-1. El CFTordera jugarà el seu proper partit diumenge a les 16:30 al municipal amb l’objectiu principal d’intentar sumar la primera victòria.