IniciRàdio a la cartaL’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels diumenges. Aquesta setmana presentem l’Hernan Alonso, que té una parada de formatges i productes làctics, i la Mari Luz, que té una parada de productes d’alimentació amb denominació d’origen de Catalunya i l’estat

mercat tordera

L’Info Mercat és el butlletí de Ràdio Tordera amb la informació més destacada del nostre mercat dominical. Avui, seguint amb la roda que estem fent cada setmana, coneixem nous marxants que paren cada diumenge al nostre poble. Un d’ells és l’Hernan Alonso, que té una parada de formatges i productes làctics. Aquests són alguns dels productes que hi podeu trobar.

hernan alonso

També hi ha la Mari Luz, que fa més de 30 anys que para cada setmana a Tordera. Té una parada de productes d’alimentació de diverses zones de la Península Ibèrica. Així ens ho explica ella mateixa, en declaracions en aquesta emissora.

mari luz 1

La Mari Luz ens recomana alguns dels productes més particulars que porta a Tordera.

mari luz 2

La parada de formatges i làctics de l’Hernan Alonso, així com la de la Mari Luz de productes amb denominació d’origen de Catalunya i l’estat, i també la resta de paradistes d’alimentació, els trobareu a la zona del passeig fluvial, al costat de la Pista de l’Amistat.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES