IniciNoticiesEsportsEl coordinador del CEEB Tordera, Marc Alonso, rebutja una oferta de l’Avilés...

El coordinador del CEEB Tordera, Marc Alonso, rebutja una oferta de l’Avilés de lliga femenina 2

renovacio marc alonsoEn molts casos, la feina ben feta sempre acostuma a anar acompanyada d’una recompensa. Al coordinador del CEEB Tordera, Marc Alonso, li va arribar fa uns dies enrere. Actualment es troba de vacances, desconnectant i carregant piles pel proper curs esportiu. Segons ha pogut saber l’equip d’esports de Ràdio Tordera, fa uns dies va rebre la trucada d’una directiva de l’Agrupación Deportiva Baloncesto Avilés, oferint-li el càrrec d’entrenador del primer equip de l’entitat, el qual milita a Lliga Femenina 2. En declaracions a Ràdio Tordera, Alonso confirma aquest interès i ens desvetlla alguna cosa més del que li oferien.

Alonso aviles 1

Finalment, després de valorar aquesta proposta de manera intensa, ha decidit rebutjar-la amb l’objectiu principal de no abandonar l’entitat torderenca, prioritzar-la i centrar-se amb el projecte esportiu que fins ara ha construït, durant aquests darrers tres anys. Alonso valora positivament l’interès que mostren clubs de renom pel que s’està treballant aquí a Tordera, i comenta que no només es troben a l’aparador del bàsquet català, sinó també de la resta de l’estat.

Alonso aviles 2

Recordem que el primer equip femení del CEEB Tordera militarà, la propera temporada, a la categoria màxima del bàsquet català: Copa Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES