IniciNoticiesCulturaLa Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, de la...

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, de la qual forma part la de Tordera, premi Liber 2016 al Foment de la Lectura

bibliotecaLa Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, de la qual forma part la Biblioteca de Tordera, ha estat guardonada amb el premi Liber 2016 al Foment de la Lectura, que atorga la Fira Internacional del Llibre. El guardó reconeix “l’extraordinària aportació” que ha fet al llarg del temps per crear una xarxa de biblioteques municipals, amb una gestió “modèlica” i creant una “relació amb els lectors”.

La cerimònia d’entrega del Premi es farà el 13 d’octubre al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), en un acte que s’emmarcarà dins la programació de la Fira Internacional del Llibre, que enguany organitza Fira de Barcelona.

La Xarxa de Biblioteques Municipals està formada per més de 200 equipaments i 9 bibliobusos, que treballen conjuntament per tal de garantir un equilibri territorial en l’accés al servei de lectura pública.

ÚLTIMES NOTÍCIES