IniciNoticiesEsportsEls socis del CEEB Tordera aproven un nou pressupost per la propera...

Els socis del CEEB Tordera aproven un nou pressupost per la propera temporada, prevista amb 20 equips

assemblea ceebEl passat divendres, 29 de juliol, la sala polivalent de la biblioteca va acollir l’assemblea general de socis del CEEB Tordera. Després de tres temporades d’història, aquest darrer curs ha estat el més complert, gràcies a l’ascens aconseguit a Copa Catalunya femenina i el bon paper del sènior masculí de segona catalana, juntament amb el creixement constant dels equips base. La presidenta, Sílvia Gómez, va explicar l’estat de comptes de l’entitat. El saldo final de temporada va presentar unes pèrdues de 5.900 euros, que gràcies a diversos ingressos de patrocini i projectes esportius, la situació ha quedat sanejada. Ho explica la presidenta del CEEB.

Gomez ceeb 1

Pel proper curs 2016-17, vint equips formaran part de la família verda del bàsquet torderenc. Això suposa un increment important en el pressupost, que calculen que aproximadament pugui arribar als 120.000 euros, i també significa un augment de les quotes dels jugadors. Gómez defensa que les quotes que s’han de pagar són encara baixes, en comparació amb altres clubs de la zona.

Gomez ceeb 2

Per altra banda, Marc Alonso, coordinador del club, també va fer balanç de la temporada i va explicar que l’acord amb el bàsquet femení Sant Adrià serà molt positiu pel projecte esportiu que desenvolupen. Són ambiciosos amb el primer any a Copa Catalunya i asseguren que volen fer un bon espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES