IniciNoticiesSocietatS’incrementa la freqüència de trens per aquest estiu a les Rodalies de...

S’incrementa la freqüència de trens per aquest estiu a les Rodalies de Girona.

03692Rodalies de Catalunya reforça aquest estiu l’oferta de serveis de les línies RG1 i R1 per atendre l’augment de la demanda durant els mesos d’estiu. A partir d’ara, doncs, les línies de la Rodalia de Girona reforcen les connexions amb els trens que arriben a la costa.

Fins el dia 11 de setembre, la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb sis freqüències, tres per sentit, durant tots els caps de setmana i festius, per millorar les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines. Pel que fa a la línia del Maresme, fins el 16 de setembre, sis trens de la línia R1 (Molins de Rei – Maçanet-Massanes per Mataró) amplien el recorregut d’Arenys de Mar a Calella.

Aquesta mesura es suma a la modificació del destí de vuit trens de la línia R1 de Rodalies de Catalunya i allargament del seu recorregut fins a Tordera i Maçanet-Massanes. D’aquesta manera, el servei a aquestes dues localitats s’amplia de 19 a 23 freqüències diàries, en els dos sentits de la circulació. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, destaca l’augment de freqüències que suposarà aquest canvi.

alcalde trens

L’ampliació, que es va fer a petició de l’Ajuntament torderenc, permet que vuit vehicles (quatre d’anada i quatre de tornada) que fins ara sortien o acabaven a Blanes ho faran ara a l’estació de Maçanet, i s’aturaran també a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES