IniciNoticiesPolíticaEl conseller Josep Rull es referma en no allargar la concessió de...

El conseller Josep Rull es referma en no allargar la concessió de l’autopista del Maresme més enllà del 2021

02461El peatges del Maresme tenen data de caducitat. A pregunta del diputat Jordi Terrades i Santacreu del grup del PSC a la sessió de control del Parlament sobre l’autopista C-32 al seu pas pel Maresme, el conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull respon que es mantenen ferms en la seva decisió de no allargar-ne la concessió més enllà del 2021. Rull afegeix que la generalitat buscarà les alternatives econòmiques per fer viable el manteniment de la infraestructura.

rull 1

Respecte a la prolongació de la C-32 entre Tordera i Lloret de Mar, el conseller de Territori preveu sufragar la inversió a través d’un peatge a l’ombra, un sistema que s’ha utilitzat a Catalunya en altres infraestructures.

rull 2

La setmana passada, el conseller va rebre una representació selvatana per exposar-los com incorporarà el govern millores ambientals en el projecte d’allargament de la C-32 entre Tordera i Lloret de Mar. En aquest sentit, diu que es tindran en compte les aportacions de tècnics i regidors electes de Blanes, Lloret, Tossa, Tordera i Palafolls. Per aquest motiu, el govern constituirà una comissió pública de seguiment del projecte.