IniciNoticiesPolíticaEl PSC de Tordera comença la campanya per les eleccions generals del...

El PSC de Tordera comença la campanya per les eleccions generals del 26-J establint converses amb els visitants al mercat del diumenge

campanya pscEl PSC de Tordera ha començat, aquest cap de setmana, amb els actes de campanya electoral per les properes eleccions generals del 26-J. Aquest diumenge van posar una parada al mercat i van rebre la visita de la candidata socialista al congrés pel Maresme, Elena Díaz, i de la diputada al Parlament de Catalunya, Alícia Romero.

En aquesta ocasió, el Partit Socialista de Catalunya va donar el tret de sortida a la campanya a Pineda de Mar. En ple estiu, volien que fos un inici diferent de l’habitual i en un lloc més turístic, per demostrar que aquesta campanya volen que sigui en positiu, donant rellevància al “Sí” i realitzant molts actes al carrer, per tal que els ciutadans els hi puguin traslladar amb més facilitat propostes i inquietuds. Per ara, les últims enquestes els donen una reculada fins al tercer lloc, per darrere de PP i la coalició de Podem amb Esquerra Unida. Asseguren, però, que això no els desanima i que seguiran treballant amb força el que queda de campanya per donar-li la volta. Pel que fa al programa electoral, en declaracions a Ràdio Tordera, Elena Díaz explica que el canvi més substancial respecte a les eleccions del mes de desembre és una moció de confiança a la qual s’ha compromès Pedro Sánchez si surt president.

campanya psc 1

Després d’un any 2015 molt carregat de comicis electorals, des del PSC entenen que la gent estigui cansada d’anar a votar. Cal tenir en compte, també, que aquestes eleccions generals cauen en ple pont de Sant Joan a Catalunya. Per això, Elena Díaz recorda que fins aquesta setmana encara es pot demanar el vot per correu i remarca que, aquestes sí, són eleccions definitives.

campanya psc 2

La diputada socialista al Parlament, Alícia Romero, diu que estan tranquils perquè han intentat fer la feina i destaca la nova tendència dels resultats electorals, amb la desaparició de les majories absolutes.

campanya psc 3

Aprofitant la visita a Tordera, en declaracions en aquesta emissora, Romero ha parlat de la no aprovació dels pressupostos catalans. Diu que des del PSC estan preocupats amb aquesta situació i critica que el govern de Junts pel Sí no hagi fet esforços per buscar altres suports per aprovar-los, a banda de la CUP.

campanya psc 4

El proper 26 de Juny hi ha eleccions generals espanyoles, però els socialistes catalans no descarten que Catalunya hagi de tornar a votar passat l’estiu. Recordem que el president Carles Puigdemont se sotmetrà a una moció de confiança el mes de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES