IniciNoticiesCulturaL’escriptor torderenc Carles Ribas presenta aquesta tarda a la Biblioteca la seva...

L’escriptor torderenc Carles Ribas presenta aquesta tarda a la Biblioteca la seva última novel·la “Amb la pell de ningú”.

amb la pell de ninguCarles Ribas, escriptor nascut a Tordera, presentarà la seva última novel·la “Amb la pell de ningú” aquest proper dijous a la Biblioteca. Amb la ciutat de Girona com a continu teló de fons de les seves vides, el llibre s’endinsa en el present i el passat de tres personatges que voregen els 40 anys i que conformen un triangle que va més enllà de l’amistat: l’Enric, que desitja per damunt de tot una vida fàcil i convertir-se en un escriptor amb cara i ulls; l’Anna, que vol deslligar-se del pes de la família, i la Laura, que pensa en assolir la independència econòmica i vital sense haver de morir en l’intent. Tots tres són integrants d’una mena de generació perduda i hauran de lluitar amb els odis, els neguits i les angoixes personals, per tal de tirar endavant amb les seves respectives vides. Escoltem l’autor, Carles Ribas, en declaracions a Ràdio Tordera.

carles ribas 1

“Amb la pell de ningú” convida el lector a realitzar un recorregut pel Barri Vell, per les Pedreres, per les Fires de Sant Narcís i pels bars i carrers de la ciutat de Girona, però també l’emmiralla cap a un recorregut vital, amb el qual qui més qui menys s’hi pot sentir identificat. El mateix Ribas ens explica perquè ha escollit la capital gironina com a escenari de les històries.

carles ribas 2

A la presentació del llibre hi participaran l’editor Francesc Mestres, de l’editorial El Cep i la Nansa, i el politòleg torderenc Bernat Costas, amic de Carles Ribas.

carles ribas 3

Carles Ribas convida la gent de Tordera a participar de la presentació del llibre.

carles ribas 4

La presentació de “Amb la pell de ningú”, l’última novel·la del torderenc Carles Ribas, serà avui, a les 8 del vespre a la Biblioteca de Tordera.