IniciNoticiesEsportsL’Athletic Club Tordera parc organitza el primer Memorial Juan Manuel Rueda

L’Athletic Club Tordera parc organitza el primer Memorial Juan Manuel Rueda

memorial juan manuel ruedaAquest proper cap de setmana segueix l’activitat esportiva al pavelló poliesportiu municipal. En aquesta ocasió l’Athletic Club Tordera Parc organitza el primer memorial Juan Manuel Rueda de futbol sala. Durant el dissabte i el diumenge, diferents clubs propers al nostre poble disputaran alguns enfrontaments de diverses categories. Fran Ocaña membre de l’entitat torderenca ens explica d’on neix la idea de organitzar aquesta activitat.

Ocana memorial 1

Fran Ocaña ens desvetlla el sistema competitiu del memorial i comenta que s’han buscat equips que tinguin el mateix nivell per tal de afavorir la competició i que el joc sigui força igual per tots.

Ocana memorial 2

Els equips que participaran d’aquesta primera edició són els següents: Sant Joan de Vilassar, Cardedeu, Racing Pineda, Malgrat, Blanesesport, Atlètic Vidreres i l’Athletic Club Tordera Parc. Els partits començaran a les 9:00h del matí i les jornades s’allargaran fins a les 19:00h de la tarda. Hi hauran premis per a tothom tot i que no sigui l’al·licient principal de l’organització.

ÚLTIMES NOTÍCIES