IniciNoticiesEsportsSegueix obert el plaç per optar als premis #esporttorderenc

Segueix obert el plaç per optar als premis #esporttorderenc

gala esport torderenc 1080L’equip d’esports de Ràdio Tordera, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament , ha creat els premis a l’esport torderenc. Una iniciativa que té com a principal objectiu reconèixer el moviment esportiu torderenc, donar-li el valor que li pertoca i premiar l’esforç dels clubs i esportistes que competeixen durant molts mesos, defensant els colors i el nom del nostre municipi. La sala polivalent de la biblioteca va acollir el dimarts passat la presentació informativa dels guardons. La regidora d’Esports, Bàrbara Vergés, el cap d’esports de l’emissora, Joan Martín i el director de la ràdio, Albert Sabater, van ser els encarregats de presentar aquesta iniciativa. Aquest últim compartia la primera impressió viscuda amb la gent que s’havia apropat a l’acte de la setmana passada.

Sabater premis 1

L’Albert Sabater ens va explicar que és una aposta més de l’emissora municipal per l’esport torderenc, que té molta força en l’actualitat.

Sabater premis 2

A partir d’ara, els clubs tenen temps fins al diumenge 12 de juny per presentar les candidatures que hauran d’ incloure els mèrits que hagin aconseguit durant la temporada per optar a alguna de les 5 categories: millor esportista de la temporada (masculí-femení), millor equip de la temporada (masculí-femení), millor equip base, millor entrenador, premi Ajuntament Tordera Somriu amb l’esport.

Des de la ràdio presentem el premi honorífic. Un guardó que valora la trajectòria i els valors que l’esportista premiat hagi transmès. El torderenc i excapità del CPTordera, Marc Serra, és l’escollit d’aquest any.

Un jurat format per diverses persones que tenen relació amb l’esport decidiran  les candidatures premiades. Les entitats esportives torderenques poden participar amb una única candidatura a cada categoria. Aquesta s’haurà de presentar amb un document a través del correu electrònic radiotordera@radiotordera.cat o també presencialment als estudis de la ràdio. La gala final es realitzarà el divendres 17 de juny a les 19.30 h des dels exteriors dels estudis de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES